субота, 2. октобар 2010.

Google kalendar olakšava organizaciju sastanaka

Google kalendar
Gmail je povezan sa Google kalendarom i to vam daje mnoge lepe mogućnosti za timski rad, jer Kalendaru možete pristupati direktno iz vaše pošte Gmail.

Ako ste podesili Google na srpski, i kalendar će biti na srpskom, tako da nećete imati problema sa snalaženjem. U kalendar možete upisati sve događaje koji su za vas bitni i možete omogućiti pristup kalendaru odabranim ljudima. Na taj način će vaši saradnici moći da vide vaš raspored i usklade svoje vreme prema vašem vremenu.

Takođe, kad u kalendaru isplanirate neki događaj, možete odabranim ljudima poslati Pozivnice za taj događaj – kad ste upisali Događaj u određeno vreme i određenog dana, kliknite na taj događaj levi klik. Pojaviće se oblačić, u kome će, pored ostalog, biti link: Izmeni detalje događaja. Kliknite na njega i videćete celu stranicu sa podešavanjima, a tu je i prostor gde unosite adrese za Pozivnice.

Pozivnicu možete dodati i za osobu, kojoj pišete pismo. Posle upisanog događaja u Kalendar, u vašoj novoj e-mail  poruci pojaviće se opcija Pozivnica:


pozivnica
.

0 коментара :

Постави коментар