четвртак, 10. новембар 2011.

Интернет ТВ - Како направити своју?

Постоји низ сервиса преко којих се видео записи могу емитовати као програм телевизије на свом блогу или сајту. Видео хостинзи су омогућили лако и брзо учитавање и дељење видеа, а нови талас сервиса омогућује да се лако сними жива видео транслација и направе канали Интернет ТВ са индивидуалним уређењем своје веб странице и плејера.

Ево неколико сервиса, који омоугћују транслацију уживо, директно са рачуанра корисника или са његове веб-камере: 

Осим директног емитовања, могу се користити унапред припремљене листе видеа, нпр. како што су плеј-листе са YоuTube, са музиком, неким занимљивим догађајима, видео лекцијама,... Погледајте како је сајт Трачара направио симпатичну телевизију.

У блогу JakaŠifra можете погледати чланке о сервисима Интернет телевизије: Како направити своју Интернет ТВ и Како да направите Веб-ТВ канал.
.

2 коментара :

Blog trikovi је рекао...

Dobro reshenje jedino shto nema live stream ako sam dobro shvatio. Pogledao sam primer koji je preporuchen u tekstu i vidim da svaki put pochinje ispochetka sa emitovanjem pesme ali po RND sistemu.

Znachi josh uvek nishta bez javne i.p. adrese :) a to je skupa zanimacija u Srbiji ako se ne koristi u profesionalne svrhe. Pozdrav.

Snelle је рекао...

Malo sam pregledala kako online emituju naše televizije. Najveći broj koristi servis justin.tv

Постави коментар