среда, 21. јануар 2015.

BeeShaper - tvoja internet zarada


BeeShaper - pčelica
BeeShaper je nova platforma (košnica) za marketing na društvenim mrežama. Preporučujem je svima, koji imaju nalog na nekoj društvenoj mreži.

Kako radi BeeShaper? On vam daje pametnicu, super pčelicu za savetnika i plaća vam za vaše mišljenje o određenom brendu! Vaše je samo da učestvujete i delite na društvenim mrežama dobijeni BeeLink.

Poslednjih meseci nisam stigla da se mnogo bavim blogovanjem i novostima u našoj IT zajednici. Sad analiziram šta sam propustila. Jedan od značajnih događaja u proteklih nekoliko meseci je pojava platforme BeeShaper. Neki blogeri, koje poznajem, već lepo zarađuju preko ove platforme.

BeeShaper - logo

BeeShaper je mesto preko kojeg možete ostvariti dve stvari: naći zaradu i izraziti mišljenje. Ako već "blejite" na društvenim mrežama, zašto ne biste preko njih nešto i zaradili? Potrebno je samo da se priključite BeeShaperu i uz hešteg #beeshaper delite po mreži sve što vam se dopada od ponuđenih kampanja, a ako ljudima bude interesantno i kliknu na to, vi dobijate novac. Ako ste aktivni na više mreža, bićete vidljiviji i rezultat će biti bolji, ako sve mreže povežete sa svojim nalogom na BeeShaperu.

Ako vam se ovakav način zarade dopada i ako sam vam dala pravu informaciju, zauzvrat se registrujte preko mog linka.

BeeShaper - zarada

Postupak uključivanja u platformu sadrži nekoliko koraka, ali je sve jednostavno:

1) registrujete se svoje mreže i potvrdite e-adresu
2) popunite iskreno anketu, da biste dobili kampanje koje su vam interesantne
3) povežete svoje naloge na ostalim društvenim mrežama i svoj blog
4) delite link za ponuđene kampanje sa svojim prijateljima na društvenim mrežama i zarađujte.

video: BeeShaper za individualne korisnike 
.

0 коментара :

Постави коментар