понедељак, 13. април 2015.

Промене, лопови и виртуелни фризер

виртуелни фризер
Пролеће је време када се буде и природа и људи. Буђење природе даје додатну мотивацију да и човек нешто у свом животу промени. Мали број људи у те промене одушевљено креће, а већина оклева и пропушта прилику. Ражалостило ме је што сам ових дана видела да је троје младих људи одустало од једне своје сјајне замисли. Зашто се то дешава?

Чест узрок да људи одустану су лопови. 3 главне врсте лопова су:

1) Лопови који краду ствари (новчаник, торбу, ауто, стан,...) – најмање су опасни, јер те ствари можете, после неког времена, поново да имате. Иако су најмање опасни, једино њих санкционишемо.

2) Лопови који краду слободу и време – много су опаснији од првих; на глобалном нивоу, то су тирани, а на личном плану, то су људи који вам одузимају време испразним причама или изливају на вас своју негативност, то су вести на тв, лоше серије, идиотски ријалити програми,... Сви они сматрају да су ваше уши канта за ђубре и из све снаге у њих убацују своје ђубре.

3) Лопови који краду вашу машту – њих треба да избегавате као кугу! То су људи који вас одговарају од ваших намера (колико год добронамерно звучали). Они вам улазе у уши и труде се да вам покажу да није све како треба, да није време, да није место, да то не радите, да престанете да маштате и да кренете да живите као „нормални људи“ (они иду на „нормалан“ посао, после посла гледају тв, пецају,...). Говоре вам: зашто мислите да ћете у томе успети, немате 2-3 факултета, знање 5 језика, везе у друштву, залеђину,... Сеју вам зрно сумње и краду машту, а укравши вашу машту, они ће вам украсти све: и вашу садашњост и вашу будућност и будућност ваше деце (деца се угледају на вас)...

Виртуелни фризер: Кретање у промене је навика, и изграђује се као и све друге навике. Што чешће нешто у животу мењате, то сте спремнији за промене. Најлакши и најбезболнији начин изграђивања навике за промене, може да буде мењање фризуре. Данас постоје бесплатни онлајн сервиси, који вам омогућују да учитате своју фотографију и да онда на своју главу стављате неку од доступних фризура, као и шминку, а понекад и додатне украсe. 

TAAZ.com – врло функционалан сервис, али намењен само женама. Не захтева регистрацију. 

tazz
На самом почетку можете да изаберете једну од готових фотографија или да учитате своју и онда да кренете у обраду. Прво ће се отворити картица на којој можете да нашминкате усне. Наравно, можете да је прескочите и одмах да пређете на прављење фризуре (HAIR).

tazz

У TAAZ можете да изаберете фризуру према својој жељи или да пробате неку од многобројних, које носе естрадне звезде. Такође, у сервису, изнад слике постоји и дугме, које вам омогућује поређење, односно, можете да видите како ћете се променити ако изаберете нови изглед (дугме "Before + After").

MakeoverIdea.ru – руски бесплатни салон лепоте, са широком функционалношћу. Могу да га користе и мушкарци. Потребна је регистрација, да бисте имали приступ свим функцијама. Можете га додати на свој сајт/блог. Налог је бесплатан. Постоје и мушки и женски модели, као и различити украси и фризуре. 

makeoveridea

Осим шминкања и фризуре, можете помоћу специјалних кривих подешавати облик и положај ваших очију, носа, усана и ушију. По завршетку, можете свој изглед сачувати, публиковати га на својој страници у друштвеној мрежи или одштампати и показати правом фризеру, који треба тако да вас ошиша.

Уживајте у пролећу и променама :)

.

2 коментара :

padjen је рекао...

Kraljica zauvjek.Bravo draga Snelle,ti si prebogati rudnik optimizma (ne laznog)
Sreco nasa hvala ti za sve i samo naprijed .

Snelle је рекао...

'Fala ti :)

Постави коментар