недеља, 15. мај 2011.

Radio Sure – nosite svoj radio

radio
Radio Sure je izvanredan program za slušanje radija na računaru. Možete ga staviti na svoj fleš i tako nositi svoj radio sa sobom. I možete ga uključiti na bilo kom računaru, koji je povezan na Internet.
radio-sure

Radio Sure je veoma jednostavan i postoji na srpskom jeziku. Ako kliknete desni klik na plavu, naslovnu liniju na vrhu prozora, pojaviće se padajući izbornik, preko koga možete izabrati Jezik (Language), kao i Opcije (Options), preko kojih možete izabrati masku (skins):


radio sure - jezik


U polje, pri vrhu sa leve strane, možete da upišete Serbia i da pronađete naše radio stanice. Dovoljno je da na naziv izabrane stanice kliknete dva puta i ona će početi da svira (ili izaberite stanicu i kliknite na dugme za pokretanje na dnu prozora). Kada počne da svira numera, u naslovnoj liniji, na samom vrhu prozora, pojaviće se naziv pevača ili grupe i naziv pesme, a muziku koju slušate možete da snimate, prostim klikom na dugme za snimanje.

Osim na zvaničnoj stranici, instalacionu datoteku, sa nekoliko dodatnih maski, možete preuzeti OVDE.
Posle instaliranja programa, fascikle sa dodatnim maskama je potrebno da ubacite u fasciklu Skins (u njoj se nalazi samo fascikla Standard.rsn), koja se nalazi u fascikli Radio Sure, na lokaciji, koju ste izabrali pri instaliranju. Npr., evo kako izgleda maska Round Sound Blue:

radio sure - maska
.

0 коментара :

Постави коментар