недеља, 3. октобар 2010.

Slatki snovi uz Sweet Dreams 1.21

Slatki snovi
Sweet Dreams 1.21 je odličan, besplatni program, pomoću koga programirate računar da se sam isključi.

Mnogi počinju dan uključenjem računara. On služi za rad, zabavu, komunikaciju, ... ima za njega posla ceo dan. On ima lep, veliki monitor i uveče još želimo da pogledamo neki film, seriju ili da poslušamo neku muziku, a zatim, ne ustajući iz kreveta, da utonemo u san. A kompjuter? E, njega će isključiti Sweet Dreams 1.21.

Sweet Dreams je program koji je jednostavan za korišćenje. Ne treba ga instalirati – ima jednu izvršnu datoteku sweetdreams.exe koja ne stvara nikakve suvišne konfiguracione datoteke. Sučelje programa je jednostavno i ne sadrži ništa suvišno – tri skale, način završetka rada računara i vizuelizaciju celog zadatog procesa.

Sweet Dreams

1. Na prvoj skali treba da ukažete vremenski okvir, u toku koga ćete ulaziti u san i paralelno gledati film ili slušati muziku.
2. Druga skala određuje početak procesa sniženja zvuka – od prvog minuta ili kroz pola sata.
3. Treća skala je nivo jačine, koji treba da bude dostignut u procesu padanja u san.
4. Date su četiri varijante na koje možete podesiti računar: da se isključi (Shutdown), da ugasi monitor (Switch off monitor), da uđe u čekajući (Standby) ili u spavajući (Hibernate) režim.

Npr. ako želite da se računar isključi za pola sata, na prvoj skali postavite 30 minuta, na drugoj 0, i na trećoj može isto 0, i označite opciju „isključenje“ („Shutdown“). 

Program preuzmite sa ove adrese ...  i prijatni snovi:
.

0 коментара :

Постави коментар