субота, 17. септембар 2011.

Бесплатни аудиоплејер: Winyl

winyl
Winyl је бесплатни аудио плејер и постоји на српском језику. У њему је лако правити аудиоколекције са великим бројем нумера, а подржава велики број музичких формата.
Преузмите програм са матичног сајта: Winylsoft, покрените датотеку са проширењем .ехе, пар пута кликните „Даље“ и програм је инсталиран. 
.
При покретању, појавиће се мали прозор у коме ће вам предложити да додате фасцикле са музиком. Затворите га, на њега ћете се вратити касније, када вам програм буде на српском.
Кликните на назив програма у левом, горњем углу. У падајућој листи изаберите: Select Language, a onda izaberite srpski:
.
winyl-jezik
.
Онда можете додати своју музику у библиотеку:
.
winyl biblioteka
.
Програм је веома брз и зачас ће систематизовати вашу музику и то по: извођачима, албумима, жанровима, годинама:
.
winyl-klasifikacija-muzike
.
У плејеру можете слушати и радио. Постоји велики број радио станица, а можете и сами додавати оне које желите.
Такође, можете правити своје Листе извођења, а постоје и тзв. Паметне листе. Њих додајете и уређујете преко опција, које се појављују када на те натписе кликнете десни клик:
.
winyl-liste
.
Можете направити листе извођења у које ће аутоматски бити додате одређене нумере. Њих можете додати из библиотеке, албума, жанрова или година. Затим, можете да бирате нумере или албуме, било које, оне које често свирају, с ниским или високим рејтингом, последње које су свирале или оне које су последње додате.
Можете изабрати и број нумера у листи извођења, извођење у случајном поретку и аутоматско обнављање листе.
.
Ако волите да слушате музику (из ваше колекције или са радија), овај програм је одлично решење: мали је (мањи од 3Мб), једноставан је, брз је, на српском је,...
.
.

0 коментара :

Постави коментар