четвртак, 22. децембар 2011.

Google+: Hangout, OnAir, slike, telefoniranje

G+
Google stalno dodaje ponešto u Google+ i poboljšava svoju mrežu:

.1) Nedavno se u svakom statusu pojavilo novo dugme: Уђи у hangout. Kliknuvši na to dugme, korisnik pokazuje želju da razgovara o statusu sa njegovim autorom putem video veze. Video veza je obezbeđena za stone računare, laptopove i mobilne uređaje.
hangout
.
2) Dodate su i neke zabavne mogućnosti. Sada, u toku četa, možete slikama koje se prikazuju, dodavati grafičke elemente. Npr. možete ukrasiti sliku sagovornika rogovima, brkovima,...:)
.
3) Zatim, poboljšane su funkcije u On Air, koji omogućuje da se u Google+ šalju emitovanja uživo. Ta funkcija još uvek nije dostupna svima, ali se krug sada proširio – dostupna je poznatim ljudima, društvenim radnicima i korisnicima Google+ sa velikim brojem kontakata. Takođe, On Air je integrisan i sa YouTube.
.
4) Korisnici Google+ su dobili mogućnost da telefoniraju drugim korisnicima. Pozivi u SAD i Kanadi su besplatni, a u drugim zemljama se plaćaju, ali po niskim tarifama.
.

2 коментара :

Saznaj Novo је рекао...

4) tako je i sa google voice, ako se ne varam. Ali postoji jedan mali trik za to - Proxy. Pisao sam na svom blogu kako koristiti proxy, pa se lepo može iskoristiti za google+ pozive kao i google voice. Cool stvarčica :)

Snelle је рекао...

Budi dobar, pa ostavi ovde adresu tog tvog članka, da bi ga ljudi lakše pronašli:)

Постави коментар