субота, 21. април 2012.

Замена звучне нумере на YouTube


youtube
YouTube je обновио и допунио уређивач звука. Промена је учињена у библиотеци мелодија. Сада је корисницима доступно више од 150 000 мелодија, и можете их стављати у видео на YouTube у својству музичке позадине у видеу.

Да би искористили те могућности, потребно је да се пријавите на ваш YouTube налог и да у списку опција изаберете "Менаџер видео снимака":

youtube-menadzer

Прећи ћете на страницу, на којој се налазе ваши учитани видео снимци. Са десне стране, поред сличице сваког видео снимка, налази се дугме Измени. Кликните на малу стрелицу на њему и појавиће се падајући изборник. У њему изаберите опцију "Побољшања":

youtube-poboljsanja

У следећем прозору видеоуређивача, треба да изаберете картицу "Аудио". У левом делу прозора, предложиће вам неколико композиција, које можете ставити у видео, а са десне стране ћете видети учитани филм:

youtube-audio

Кад изеберете неку композицију, из списка са леве стране, испод плејера са видеом ће се појавити миксер, помоћу кога можете да изаберете да ли ваша, новоизабрана композиција, треба потпуно да прекрије оригинални звук филма, или треба да се чује заједно са оригиналним звуком, у одређеној сразмери:

youtube-mikser

Испод тога се налази претрага аудиоснимака у библиотеци YouTube (претрага не разуме ћирилицу):

youtube-pretraga

Наравно, када завршите подешавања, потребно је да кликнете на дугме Сачувај у десном горњем углу.
.

0 коментара :

Постави коментар