уторак, 23. април 2013.

Коментари Google+ у блогу


Google+
Google наставља интеграцију својих сервиса с Google +. Коментари Google+ су постали доступни свима, који воде блог на Blogger-у. Активирају се на табли Blogger-а веома лако, само једним кликом:


коментари

Коментари Google+ подржавају све облике коментара: уграђене, искачуће и на целој страници.

Постоје: дугме за сортирање (према популарности и времену), дугме „свачији“, стрелица за груписање (као у Disqus, кад има много коментара-одговора) и дугме „само из мојих кругова“. Коментатор сам бира да ли ће публиковати коментар само на страници или и у Google+.

коментари у блогу

У коментарима је подржана хијерархијска структура (структура дрвета), а постоји и дугме g+.
.

4 коментара :

modd4fun је рекао...

Kako su krenuli chini mi se da ce na kraju preinachiti chitavu blogger platformu te ista vishe nece biti onakva kakvu je poznajemo... Sve vodi ka tome da se stvari povezu i centralizuju sa obaveznim fokusom na G+ servis. Nece me chuditi ako jednog dana chlanci budu pisani na blogu koji lichi ili je u stvari chist G+ servis. Pozdravljam te i sve najbolje...

Snelle је рекао...

Potpuno si u pravu! Sve čvršće povezuju svoje servise i prave društveni centar sa velikim mogućnostima.

Alex је рекао...

Meni se lično svidja to spajanje servisa. Još kad bi malo sredili ono sa obaveštenjima (notifikacije)... Kad su već skoro svuda dostupne, bilo bi lepo kad bi se u isti alat spojile notifikacije i iz drugih servisa (poput YouTube-a, Blogger-a, Gmail-a i drugih), a ne samo iz G+...

Snelle је рекао...

Verovatno će stići i do toga. Pre par dana su objavili da su povezali i sistem komentara u YouTube sa Google+. Od sada će se u YouTube prvo prikazivati komentari tvojih prijatelja iz Google+, iza njih komentari popularnih YouTube blogera, a tek onda komentari nepoznatih ljudi.

Постави коментар