недеља, 28. август 2011.

Teme: Vaša besplatna Internet-prodavnica na Blogger

Blogger store
Ovih dana tražim šablon za blog i pregledam razne varijante. Za Blogger postoji skoro bezbroj besplatnih šablona. Dizajn šablona možete izabrati prema svom ukusu ili prema nameni.
Jedan od interesantnih šablona sa bloga "Blogger Tricks & Toolz" je besplatni šablon Internet-prodavnice - "Blogger Store" (u blogu postoji još nekoliko šablona za prodavnice).

.
besplatna internet prodavnica Blogger store
.
"Blogger Store" je šablon za Internet-prodavnicu, koji koristi poslednju verziju skripta Shopping Cart. Za plaćanje narudžbina koriste se elektronski sistemi Paypal ili Google Checkout.
.
Neke karakteristike šablona: fiksiran, četiri kolone, bela pozadina, levi sajtbar, funkcija korpe, oglasi u sajtbaru, socijalna dugmad, postranična navigacija, engleski jezik (možda neko bude dobar pa ga prevede na srpski),...
.
Možete pogledati demo verziju i možete preuzeti šablon u svoj računar. Ako ste ga preuzeli i želite da pokušate prodaju nečega preko Interneta, želim vam puno uspeha☺.
.

6 коментара :

Miloš Miladinović је рекао...

E ovaj šablon je ekstra!
I Snelle blog odlično izgleda!

Snelle је рекао...

Hvala za blog:) Baš je teško uskladiti ono što ti se dopada, a da pri tome ne opterećuje blog i da učitavanje ide relativno brzo.

Ako odlučiš da isprobaš prodavnicu, javi da vidimo kako izgleda i kakva su iskustva:)

prodavnice је рекао...

Hvala na preporuci. Korisne informacije.

Snelle је рекао...

@prodavnice - Mnogo uspeha u projektu:)

prodavnice је рекао...

Ovo je jedan od boljih šablona.

Obuća Inportana је рекао...

Ovo je odlično! Hvala.

Постави коментар