среда, 20. фебруар 2013.

Google Диск - додаци


Google Диск
Google Диск је облак, који обједињује могућности канцеларијског пакета и диска за чување корисничких датотека. Он већ, подразумевано, има велики број могућности, а постоје и многи додаци за прегледач Chrome, помоћу којих се те могућности могу прилично проширити, као што су ова два:

Pixlr Editor

Уређивач графике, који је веома напредан и по изгледу подсећа на Photoshop. Није потребно ништа да преузимате или инсталирате, све можете одрадити на Интернету. Уређивач је потпуно бесплатан, ради брзо и подржава велики број графичких формата.

Једноставност и флексибилност су Pixlr учинили једним од најпопуларнијих сервиса за брзо уређење графике (уклањање црвених очију, исправљање детаља на фотографији,...)

Pixlr Editor



Једноставна алатка, за рад са неколико PDF-датотека. Можете неколико докумената, једноставним превлачењем, објединити у једну датотеку, коју ћете даље прегледати и уређивати:

PDF Mergy

.

3 коментара :

Александар Јовановић је рекао...

Снежана,замолио бих за неки линк,упутство за рад с Гугл Диском.Најбоље ако си Ти писала,ако не,онда неко твог стила,доступног и тотовима,као ја што сам.
Поздрав,Аца

Snelle је рекао...

Ацо, постоји у блогу више чланака о Гугл Диску. Заправо, тај Диск је "прогутао" Гугл Документа, па све оно што се могло у њима радити, може и на Диску.

У овом блогу, о Диску говоре сви постови писани са ознаком Гугл Документа (http://goo.gl/R6BeH), као и они писани са ознаком Гугл Диск (http://blogsnelle.blogspot.com/search/label/GOOGLE%20DISK).

Александар Јовановић је рекао...

Хвала.Значи,на учење,ух.

Постави коментар