субота, 16. фебруар 2013.

Oко, космичка брзина и метеорит


око
Данас, кад свет прича о космичким темама, поводом пада метеорита у Чељабинску, желим да обратим вашу пажњу на интересантан сајт. Зове се ОКО, а званично је покренут јуче.

Сигурно су сви у нашој земљи чули за догађај са метеоритом и захвалили Васиони што се то није десило код нас. Надајмо се да је то усамљен догађај и да се ништа слично, у будућности, неће нигде десити.

И управо јуче, са космичким гостом, појавио се и сајт Око (око.од.срб), који има потенцијал, да рачунарску писменост предавача и других заинтересованих, унапреди космичком брзином.

Сајт Око је замишљен као Виртуелна aкадемија, као једна ризница знања, помоћу које ће људима бити олакшано упознавање са рачунарским програмима. И програми који ће се разматрати, и упутства за њих су на српском језику.

космичка брзина

Због сложености задатака, Виртуелна aкадемија Око позива све заинтересоване, који могу и умеју да допринесу побољшању рада сајта, да се јаве уредништву преко странице за Контакт или Главном уреднику +Ивану Старчевићу, преко других његових ресурса.

Иако је ово тек почетак, на сајту Око већ постоји довољан број корисних материјала. Тако сад имате шта да читате за викенд и желим вам успех у освајању нових знања:)
.

1 коментара :

Zoran Mihailo Pisković је рекао...

Ауторка Снеле, овај пост је добар савет...Одмах сам се пријавио, а Вама свако добро! С поштовањем,

Постави коментар