среда, 4. март 2015.

"Startup Sabantuy 2015" - iskoristite investicije


Sabantuy
Startup Sabantuy 2015“ je četvrta investiciona ekspedicija ruskih investitora, u potrazi za novim, perspektivnim idejama i projektima. 

Startup Sabantuy 2015“ traje od 4. aprila do 15. juna. Ekspedicija prolazi kroz više ruskih gradova, Istanbul, Dubai, a prvi put, ove godine, ekspedicija će razmotriti projekte i u Srbiji.

Događaj će trajati jedan dan. Održaće se 23. maja u hotelu "Metropol Palace", u Beogradu, gde će naši startapovi imati priliku da se predstave ruskim investitorima. Na sajtu Sabantuja možete pogledati kriterijume za biranje startapa i informacije o investicionim fondovima, a biće prisutno pet ruskih investicionih fondova: Kama flow, Runa kapital, LETA Capital, Ростелеком i Navigatorfunds.

Organizator događaja je kompanija Motsnyilegal. Hvala Igoru Mocnom što se potrudio da kod nas organizuje jedan ovakav događaj.

Sabantuy - Beograd

U pitanju su investicioni fondovi koji uglavnom investiraju do milion dolara po projektu, ali postoje primeri i većih investicija (npr. 15 miliona dolara). 

Ako smatrate da imate perspektivan projekat, prijavite se preko sledeće hiperveze. Prijava je jednostavna, a uz nju treba kratko da prezentujete svoju ideju. Potrudite se da vaša kratka prezentacija bude jasna, jezgrovita, lepa, upečatljiva.

Neki fini ljudi kažu: "Ništa ne može tako da ukrasi čoveka, kao druženje sa sopstvenom glavom". Možda će vas realna mogućnost da svoju ideju izložite pred investitorima, motivisati da se malo više družite sa sopstvenom glavom i pokušate da ostvarite svoj san. Imajte na umu: ako budete radili ono što želite, minimum jedan čovek će postati savršeno zadovoljan. Zato, hrabro napred i puno sreće :)


.

0 коментара :

Постави коментар