среда, 18. мај 2011.

Šta o vama može da ispriča vaša fotografija na Facebook (2)

Da li ste razmišljali da, stavljajući fotografiju u svoj profil, vi „crtate“ sebe. Po slici, kojom vi sebe predstavljate, uvek se nešto može reći o vama. U tri članka ću dati prevod analize različitih avatara za Facebook, koja je izazvala i dalje izaziva dosta polemike, a pojavila se na ovoj adresi.

Fotografije domaćih životinja
ljubimac
Kakva je ovo fotografija?
To je fotografija domaće životinje, po pravilu bez gazde.
Šta ona govori o vama: zavisi koja je to životinja. Ako je to mačka, vi ste žena bez partnera, pas može da pripada geju, zmija – tinejdžeru ili ljubitelju „metala“, riba – ljubitelju obrazovnih emisija o životinjama, patuljak – vi ste ekscentrični!

Porodična fotografija
porodica
Kakva je ovo fotografija?
To je snimak dece ili detata autora, po pravilu bez autora.
Šta ona govori o vama: jedino što ste uspeli da stvorite u svom odraslom životu, to su deca. Nekada ste imali veseo i bajkovit život, mnogo prijatelja, ali sve o čemu sada možete da govorite, vrti se samo oko vaše dece. Nemojte se mnogo potresati, biti majka ili otac – to se smatra dostojnom i poštovanom profesijom.

Svadbena fotografija
svadba
Kakva je ovo fotografija?
Muškarac i žena, haljina i odelo – obično su atributi takvih snimaka.
Šta ona govori o vama: želite da svi misle da ste vi odrasli. Vaš život je postao miran, normalan i uravnotežen, sa redovnim porodičnim ceremonijama. Niste više površni, vi ste u braku! Osim toga, brakom su potpuno određeni i vaši odnosi, vi više nemate „svoje“ prijatelje. Verovatno ste potrošili previše na venčanje i vaša svekrva (tašta) ne mogu da vas smisle.

Pogledajte i:
Šta o vama može da ispriča vaša fotografija na Facebook (1)
Šta o vama može da ispriča vaša fotografija na Facebook (3)
.

1 коментара :

Vesna Surčulija Radić је рекао...

Sjajno! Svaka čast! :) Slažem se u potpunosti! :)

Постави коментар