уторак, 14. децембар 2010.

Новогодишњи конкурс

Моји бизнис сарадници су «обични људи», већини рачунари нису професија и када смо почели да радимо заједно, њихово знање је углавном било: примити и послати е-mail.
Добар број њих, данас су напредни корисници Интернета. Већина њих изјавила је да им је, на том путу, најкорисније ново знање било – коришћење RSS reader-a.
Размишљајући о томе, одлучила сам да додатно промовишем RSS и тако допринесем већој рачунарској писмености код нас. То ћу урадити путем Новогодишњег конкурса. Вредне блогере, који својим учешће подрже ту акцију и победе на конкурсу, наградићу лепим поклонима.  


НОВОГОДИШЊИ КОНКУРС


Услови конкурса:
1) Да би учествовали у конкурсу, треба да имате свој блог. Број читалаца блога не игра улогу, једини услов је: да блог постоји најмање месец дана од момента почетка конкурса.
2) Треба да напишете неки чланак и поставите га на свој блог. Није важно да ли ће чланак бити о RSS, или о нечему другом, битно је да се негде помене RSS, онако како пише у следећој тачки.
3) У свом конкурсном чланку треба да напишете да учествујете у овом конкурсу и да у њега поставите две везе: једну на овај Конкурс, а другу на овај чланак о RSS у мом  блогу.


Конкурс траје тачно 15 дана – до 28 децембра 2010 године.
Везу на свој конкурсни чланак пошаљите са странице Kontakt преко дугмета Contact me


НАГРАДЕ ћу давати за прво, друго и треће место. Спремила сам 3 награде:


1 -  Банер победниковог блога величине 125х125 поставићу у сајтбар мог блога и тако ћу рекламирати његов блог цео јануар 2011године
2 - Поклонићу одличну књигу у pdf formatu: „Седам стратегија достизања богатства и среће“,
3 - Трећи поклон је филм – изненађење (едукативног типа)


Победник конкурса добиће све три награде, други ће добити награде из тачака 2 и 3, а трећи само награду из тачке 3.


У чланку који ћу објавити у мом блогу по завршетку конкурса, даћу кратак приказ сва три победничка блога.


Желим вам успех на конкурсу и очекујем ваш банер :)


.

4 коментара :

Milan Stanojevic је рекао...

zanimljiv konkurs

Snelle је рекао...

Hvala, napiši članak :)

Milan Stanojevic је рекао...

Ej pa ja već imam članak, još ranije sam napisao

Snelle је рекао...

Koji članak? Pošalji mi link. Članak ne mora da bude o RSS. Treba ti da ga smatraš dobrim i da na kraju (ili na nekom drugom mestu) postoji informacija da je to konkursni članak za konkurs u BlogSnelle (i veza na konkurs), i da je konkurs povodom korisćenja RSS (i veza na moj članak o RSS).

Постави коментар