уторак, 25. децембар 2012.

Поделите ваше успехе и изаберите награду


Једна од сјајних страна Интернета је што људи лако могу делити своја искуства. Овај блог је настао из моје жеље да нека своја искуства и знања поделим са другим људима. Захваљујући томе, један број вредних људи је направио своје блогове, други су почели ефикасније да користе рачунар, трећи су извукли важне животне поуке из прича са ознаком „Закони успеха“,...

Ти дивни људи су направили корак напред у свом животу и раду и тиме постали савремени узори. Неки су ми се јављали преко странице „Контакт“, да нешто додатно питају, или само да се захвале на знањима, која сам са њима поделила. Одавно имам жељу да, тако позитивне људе, боље упознам.

Чини ми се да су празници добро време да то покушам (ако буду желели да се одазову овом позиву), а сигурно би те успешне историје користиле и другим читаоцима. Зато, ако сте користили знања из овог блога, и ако су вам она помогла да нешто успешно урадите, желим да вам предложим један од поклона, по вашем избору, ако ми пошаљете да објавим причу о вашем успеху.



Уз причу приложите фотографију и наведите из ког сте места. Прича може бити у писаној форми, а можете направити и видео (видео учитајте на YouTube и само ми пошаљите везу на њега). Прича треба да илуструје конкретне резултате (веза до вашег блога, како ефикасније користите време,...). У причи можете рекламирати оно што радите и приказати побољшања, до којих сте дошли захваљујући знањима из овог блога.

Могућност бр.1 - Информација о вама у електронским књигама
У блогу имам неколико електронских књига и слајдова са упутствима (Picasa, PhotoScape, PicPic,...). Оне се преузимају бесплатно и доступне су великом броју људи. Ако се ваша историја буде односила на те или сличне програме, у једну од њих ћу поставити причу о вама и активну везу на ваш блог/сајт, тј. добићете бесплатну рекламу.

Могућност бр.2Информација о вашем бизнису у овом блогу
Испод ваше приче ће бити кратак опис вашег бизниса или хобија и активна веза на њега, као и банер.

Могућност бр.3Електронска књига на поклон
На поклон ћете добити електронску књигу са детаљним упутствима за неке корисне програме, која у продаји кошта 600 динара.
.

2 коментара :

Zoran Mihailo Pisković је рекао...

Сретан Божић и Нова 2013!

Верујем када би позвали ваше Читаоце на неко место ради дружења одзив би био 100%. Можда оснујете Удружење информатофила и сл....Што се мене тиче и даље размишљам о мати Терези и хиду револуцији и дан данас нисам схватио оно ваше схватање ''ДА'' или ''Не'' Про-Контра

С поштовањем,

Snelle је рекао...

Хвала Зоране:)

Постави коментар